solutie securitate cibernetica

Majoritatea organizațiilor au adoptat deja sau se îndreaptă spre adoptarea unui product DevOps în cultura lor de lucru pentru o productivitate și un flux de lucru îmbunătățite. În mod simplu, DevOps este o metodologie de livrare a aplicațiilor treatment încurajează colaborarea și comunicarea între dezvoltatori și echipele de operațiuni în toate fazele ciclului de by means ofță al dezvoltării application (SDLC).

Colaborarea dintre echipele de dezvoltare și operațiuni, care funcționează ca o unitate coerentă pentru un obiectiv comun, asigură crearea unui sistem de livrare mai rapid, mai fiabil și mai eficient.

Provocări majore și rezolvarea lor cu DevOps
Există câteva provocări și probleme fundamentale treatment trebuie rezolvate pentru implementarea cu succes a DevOps într-o organizație. Acestea includ:

ORIENTARE ORGANIZATIVĂ
Probabilitatea succesului inițiativei DevOps a oricărei organizații depinde de gradul de aliniere dintre echipele de dezvoltare și de operațiuni. În timp ce echipa de dezvoltare urmărește un ciclu de by way ofță agil de dezvoltare, echipa de operațiuni are, de obicei, proceduri îndelungate pentru a gestiona chiar modificări minore ale producției. Prin urmare, părțile interesate din ambele părți trebuie să se angajeze într-o aliniere mai strânsă pentru o livrare mai rapidă și mai bună a produselor în interesul organizației.

INFRASTRUCTURA ȘI SISTEMELE DE LEGĂTURĂ
Continuarea dependenței de infrastructura și aplicațiile mai vechi împiedică implementarea DevOps. În moreover față de problemele de stabilitate și lipsa de sprijin, sistemele moștenite împiedică organizațiile să se adapteze quick la piețele în schimbare, nevoile clienților și progresul concurenților. Organizațiile trebuie să fie la curent cu cele mai recente tehnologii, prin actualizarea periodică a sistemelor lor software program și components pentru a se evidenția în scenariul competitiv.

MENTALITATEA SILO ÎN ECHIPE
Distrugerea silozurilor între diferite echipe și integrarea lor este o cerință de bază în adoptarea DevOps. Prin angajarea tuturor ca să lucreze împreună ca o echipă transfrontalieră, o organizație nu numai că își poate realiza obiectivele DevOps, dar, de asemenea, avansează mai swift decât concurența.

REZISTENTA LA SCHIMBARE
Majoritatea părților interesate și a membrilor echipei pot să nu primească implementarea DevOps, în unele cazuri chiar percepând ca DevOps să le înlocuiască. Angajații trebuie să fie conștienți de faptul că sunt forța motrice în călătoria spre DevOps, treatment este menită să facă organizațiile mai competitive. O mutare buna si treptata la DevOps va permite tuturor sa se obisnuiasca cu cultura DevOps si sa contribuie la procesul de dezvoltare.

Dificultatea de scalare
Deși DevOps reușește adesea la o scară mai mică, poate întâmpina probleme în timpul extinderii put into actionării, mai ales în organizațiile mai mari. Implementarea centralizată a DevOps înainte de lansarea acesteia pe întreaga organizație va asigura o abordare strategică standardizată pentru atingerea obiectivelor DevOps.

ASPECTE DE SECURITATE ȘI GUVERNANȚĂ
Cerința pentru implementarea rapidă a aplicațiilor în DevOps poate duce la ignorarea politicilor de securitate și de guvernanță. servicii securitate cibernetica Aplicația de lansare a aplicațiilor (ARA) ajută la satisfacerea cererii de implementare swiftă, pe lângă automatizarea politicilor de securitate și de conformitate.

Target EXCESIV PENTRU UNELTE
Deși introducerea de noi instrumente a accelerat adoptarea dispozitivelor DevOps, este esențial să se asigure că aceste instrumente sunt bine combine cu infrastructura existentă și că îndeplinesc toate cerințele de securitate. Cu toate acestea, un accent mai mare ar trebui să fie asupra echipei, mai degrabă decât asupra instrumentelor, deoarece oamenii reprezintă cel mai critical aspect în tranziția la DevOps.

BUGET
În timp ce majoritatea proiectelor sunt finalizate în limitele bugetului alocat, adesea nu este adevărat în cazul carry outării DevOps. Prin urmare, este esențial să existe un buget adecvat, cu un tampon suficient.

Aplicația Company DevOps necesită o foaie de parcurs axată pe oameni, procese și tehnologie. Organizațiile pot realiza desfășurarea continuă, testarea și monitorizarea, împreună cu vizibilitatea între echipe printr-o implementare de succes a DevOps.

Prin depășirea la început a provocărilor fundamentale de mai sus, dezvoltarea, operațiunile și alte echipe pot să coopereze îndeaproape și să permită organizațiilor lor să realizeze adevărata potențialitate a DevOps.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “solutie securitate cibernetica”

Leave a Reply

Gravatar